Geoana va demisiona daca PSD nu castiga alegerile locale si parlamentare din 2008


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD, Mircea Geoana, îsi va depune demisia din functie daca partidul sau nu va câstiga alegerile locale si cele parlamentare de anul viitor. Asta sustine liderul social democratilor într-un interviu care a fost difuzat duminica seara de BBC. Geoana recunoaste ca au existat negocieri între PSD si PNL, dar acestea s-au referit doar la proiectul de buget pe 2008 si nicidecum nu s-au axat pe o eventuala alianta între cele doua formatiuni.
 
În acelasi interviu Mircea Geoana spune ca spera ca Iliescu, Nastase si Hrebenciuc sa nu se mai regaseasca pe listele pentru alegerile locale. Presedintele PSD s-a referit si la Traian Basescu pe care îl vede „îngropat” daca în 2009 vor fi anticipate.
 
În acelasi interviu, Mircea Geoana spune ca va cere prelungirea contractului de închiriere pentru imobilul RAPPS în care locuieste pâna la mijlocul anului viitor, pâna când va reusi sa obtina un credit imobiliar. Desi conform ultimei declaratii de avere Geoana are în conturi aproape 250 000 de mii de dolari.


Intră acum și în grupul de