Telul liberalilor suceveni – castigarea alegerilor locale din 2008


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni au declansat duminica cea mai importanta campanie din ultimii trei ani, cea de câstigare a alegerilor locale din 2008. În prezenta a câtorva sute de lideri liberali din judet, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, Ion Lungu a declarat deschisa campania pentru 2008, una dintre cele mai aprigi campanii pe care PNL o va avea de dus în ultimii 20 ani.

Lansarea campaniei s-a facut în cadrul Delegatiei Permanente a organizatiei, ocazie cu care s-a adoptat si o rezolutie unde s-au reamintit valorile „adevaratului liberalism”: „A fi liberal este o mândrie. A fi liberal înseamna a respecta fiecare individ, a garanta proprietatea. A fi liberal înseamna a avea initiativa, a construi si a face profit. Nu pot fi liberali, cei ce au citit despre liberalism din carti. Nu pot fi liberali, cei care se lupta cu oameni si nu cu idei.

Nu poti fi liberal azi, mâine democrat, poimâine popular. Suntem liberali pentru ca vrem sa schimbam mentalitatile în România. Suntem liberali pentru ca vrem o societate bazata pe libera competitie. Suntem liberali pentru ca avem o misiune. Noi, membrii ai Partidului National Liberal avem misiunea de a reforma România. Avem misiunea de a moderniza România si de a repune elitele de orice fel la locul pe care îl merita”.

Textul rezolutiei este de natura a da liberalilor suceveni un nou imbold pentru perioada urmatoare si mai ales de a le reaminti acestora faptul ca trebuie sa abordeze urmatoarele luni de o maniera responsabila, evenimentele politice.


Intră acum și în grupul de