Cetăţean german urmărit internaţional, depistat în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, cetăţean german, pe numele căruia autorităţile italiene au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni economice şi financiare a fost depistat, joi, în PTF Siret de poliţiştii de frontieră şi a fost predat unui echipaj al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat, joi, pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetăţean german în vârstă de 80 de ani.

Poroch Seriţan a precizat că în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Italia, pentru săvârșirea unor infracțiuni economice și financiare.

catuse 2

Bărbatul a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, a spus purtătorul de cuvânt al STPF Suceava din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de