Alexandria Librării: Lista câştigătorilor concursului Citește mai mult decât CITATE!


Intră acum și în grupul de

Dragi participanți la concursul CITEȘTE MAI MULT DECÂT CITATE!, vă mulțumim pentru citatele deosebite pe care ați ales să le postați, ne-a făcut mare plăcere să le citim!

Toți concurenții care au respectat întocmai regulamentul de concurs postat aici http://librariilealexandria.net/…/citeste-mai-mult-decat-c…/ au câștigat automat un set format dintr-un jurnal ‪#‎paperbackcollection‬ by aph și un creion lemn natur.

Concurentul care a adunat cele mai multe like-uri valide la imagine este ANDREI CIOATĂ, câștigând astfel marele premiu format dintr-un pachet de 10 cărți la alegere.

AU FOST DESCALIFICAȚI AUTOMAT participanții care au încercat să folosească roboți sau conturi false de Facebook pentru a aduna like-uri la postarea lor, cei care au folosit fotografii luate de pe Internet și nu fotografii făcute de ei înșiși, cei care nu au menționat numele autorului și al cărții de unde a fost luat citatul.

Lista integrală a câștigătorilor se găsește aici.

Câștigătorii sunt rugați să ne scrie în privat pe pagina de Facebook numele complet, orașul și județul în care locuiesc, pentru a le comunica modalitatea în care vor intra în posesia premiilor!

concurs-768x364


Intră acum și în grupul de