Opt percheziţii în Vadu Moldovei, Preuteşti, Forăşti şi Fălticeni în cazul unor furturi din locuinţe nelocuite


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din Fălticeni au efectuat percheziţii în cazul cercetărilor în două furturi din imobile nelocuite, fapte comise în noaptea de 4 spre 5 mai în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Fălticeni.

perchezitii 6

Astfel, echipaje de poliţişti au efectuat, vineri, 8 percheziţii domiciliare la locuinţe de pe raza comunelor Vadu Moldovei, Preuteşti şi Forăşti, precum şi în municipiul Fălticeni, ocazie cu care, de la doi bărbaţi, unul de 33 de ani şi celălalt de 36 de ani, ambii din comuna Preuteşti, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor electronice, scule electrice şi mecanice, în valoare de circa 10.000 lei, bunuri ce au fost recunoscute de una din părţile vătămate.

Totodată, cu ocazia percheziţiei, la locuinţa bărbatului de 33 de ani, poliţiştii au descoperit 179 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, fără documente legale, care au fost ridicate în vederea confiscării, suspectul fiind cercetat şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi, dosarul penal urmând să fie soluţionat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de