Acasă Actualitate Reuniunea Comitetului interministerial pentru implementarea Acordului de Acces

Reuniunea Comitetului interministerial pentru implementarea Acordului de Acces


Intră acum și în grupul de

A doua reuniune a Comitetului Interministerial pentru implementarea Acordului dintre România si Statele Unite ale Americii privind activitatile fortelor Statelor Unite stationate pe teritoriul României a avut loc marti, la sediul Ministerului Apararii, se precizeaza într-un comunicat al Biroului de presa al Guvernului.

Reuniunea a fost condusa de presedintele Comitetului interministerial, Corneliu Dobritoiu, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Politica de Aparare si Planificare din Ministerul Apararii.



În cadrul reuniunii au fost discutate aspecte legate de stadiul implementarii Acordului, precum si concluziile si propunerile în urma desfasurarii exercitiului „Proof of Principle” si a exercitiului de simulare „MK-2007”.

Comitetul interministerial, stabilit prin Hotarârea Guvernului nr. 565/2007, este un organism consultativ, fara personalitate juridica, ce are ca principale atributii analizarea, stabilirea si asigurarea punerii în aplicare a masurilor necesare pentru implementarea Acordului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version