40 de tone de furaje, distruse într-un incendiu pus intenționat la Mitocu Dragomirnei


Intră acum și în grupul de

UPDATE:

Un bărbat de 40 de ani din judeţul Iaşi a fost încarcerat, luni, în arestul IPJ Suceava, fiind reţinut pentru 24 de ore pentru incendierea unui depozit de furaje din comuna suceveană Mitocu Dragomirnei, informează Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

Poliţiştii suceveni au stabilit că duminică seara, bărbatul, nemulţumit de banii primiţi  pentru munca prestată la stâna unui bărbat de 58 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, unde lucra ca cioban de două săptămâni, a incendiat mai mulţi baloţi de lucernă în valoare de 30.000 lei, aflaţi în apropierea stânii amplasate pe imaşul aparţinând comunei Mitocu Dragomirnei.

…………………………………………………………………………………………

Un depozit de furaje din comuna suceveană Mitocu Dragomirnei a fost cuprins de un incendiu puternic, duminică după-amiază. Potrivit ISU Suceava, focul a fost pus intenționat.

Purtătorul de cuvânt al ISU SUceava, plt.adj. Alin Găleată, a declarat că militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mitocu Dragomirnei, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, proprietar B.M., din comuna Mitocu Dragomirnei.

”La sosirea echipajelor, ardea generalizat depozitul de furaje, fără pericol de propagare, acesta fiind amenajat în câmp liber”, a arătat Găleată, precizând că incendiul, ce a fost anunțat prin 112 la ora 17.37, a fost lichidat la ora 0:00.

In incendiu au ars aproximativ 40 de tone de furaje (fân şi paie).

incendiu furaje Mitocu Dragomirnei (1)

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a spus Găleată, menționând că nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat circa 5 tone de furaje. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de