Gospodăria unei femei din Valea Seacă, cuprinsă de flăcări după ce un copil s-a jucat cu focul


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din localitatea suceveană Valea Seacă, orașul Frasin, a fost cuprinsă de flăcări, duminică seară, după ce un copil s-a jucat cu focul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei H.P., din localitatea Valea Seacă, oraşul Frasin.

”La sosirea echipajelor, ardeau plante furajere depozitate în adăpostul de animale, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie, precum şi la casa de locuit şi la restul anexelor gospodăreşti”, a precizat Găleată, arătând că incendiul ce a fost anunțat prin 112 la ora 19:28, a fost lichidat la ora 19:53.

incendiu casa arbore (13)

In incendiu au ars aproximativ 250 de kilograme de plante furajere şi un metru pătrat din peretele construcţiei. De asemenea, s-a degradat tavanul pe o suprafaţă de 5 metri pătraţi.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jocul unui copil cu focul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat gospodăria proprietarei”, a mai menționat purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava. (I.L.)


Intră acum și în grupul de