Acasă Actualitate Bărbat din Tarnița, trimis în judecată pentru loviri cauzatoare de moarte

Bărbat din Tarnița, trimis în judecată pentru loviri cauzatoare de moarte


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din localitatea Tarniţa, județul Suceava, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru lovituri cauzatoare de moarte, fiind acuzat că la sfârșitul anului trecut a lovit un bărbat care s-a prăbuşit la pământ, l-a abandonat în stradă, iar în urma rănilor acesta a murit după zece zile.

Parchetul Tribunalului Suceava a anunţat, miercuri, că a dispus trimiterea în judecată a lui Gavriluţ Flocea pentru loviri cauzatoare de moarte.



În rechizitoriu se precizează că Flocea s-a întâlnit anul trecut în 29 noiembrie cu un cunoscut într-un local din Tarniţa şi a fost deranjat că acesta a refuzat să dea mâna cu el, între cei doi izbucnind un conflict minor care s-a aplanat.

Ulterior, în 4 decembrie, conflictul dintre cei doi a reizbucnit după ce s-au întâlnit în acelaşi local, iar Flocea l-a urmărit pe drumul spre casă pe celălalt bărbat cu intenţia de a clarifica situaţia.

În timp ce bărbatul a ajuns în faţa casei, Flocea l-a ajuns din urmă şi i-a cerut lămuriri privind situaţia tensionată dintre ei împrejurări în care, pe fondul unui schimb de replici şi a unor jigniri aduse lui Flocea, acesta l-a lovit cu pumnul în faţă pe bărbat care s-a dezechilibrat şi a căzut.

judecata

Flocea s-a speriat şi a plecat spre casă, iar a doua zi bărbatul fost găsit în stare gravă, inconştient, de un vecin, persoană ce avea grijă de gospodărie.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraşul Gura Humorului, iar mai apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, cu diagnosticul la internare de „comă gr.I, hemoragie subarahnoidiană, hematom subdural, traumatism occipital parietal”.

Bărbatul a murit după zece zile în spital din cauza complicaţiilor medicale apărute şi a stării grave în care se afla.

Potrivit examenului medico-legal, bărbatul avea „contuzii cu echimoze, excoriaţii, traumatism cranio-cerebral cu hematom subdural emisferic bilateral şi hemoragie subarahnoidiană, leziuni ce au putut fi produse prin loviri cu sau de corpuri contondente”.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version