Fotbal : Gurita se poate razbuna pe Gigi Becali


Intră acum și în grupul de

Adus în vara în Ghencea din postura de jucator valoros si experimentat, Mihai Gurita a fost cedat la Gloria Buzau, dupa care, nefiind dorit nici macar acolo, a revenit, umilit si cu coada între picioare, la Constanta. Partida de duminica dintre Steaua si Farul este, pentru veteranul din lotul „rechinilor”, un prilej cât se poate de bun de razbunare.

„Doar minte sa n-ai sa-l folosesti pe Gurita contra Stelei”, declara antrenorul principal al Farului, Ion Marin, la finalul meciului cu Universitatea Craiova. Tehnicianul „rechinilor” a precizat ca ramâne la parerea ca pentru meciul cu Steaua, Gurita nu va face parte din lotul de 18, dar ca, fortat de împrejurari, ar putea apela la „veteranul” echipei. „Mihai se antreneaza normal si vom vedea daca e nevoie de el. Avem multi accidentati, nu stiu daca suntem 15-16 apti de joc în acest moment. În functie de câti jucatori putem recupera pâna la meciul cu Steaua, e posibil sau nu sa apelam la Gurita”, a declarat Ion Marin pentru cotidianul Telegraf.

Antrenorul constantenilor a mai tinut sa precizeze ca va lua abia în ianuarie o decizie daca mai are nevoie de Mihai Gurita în ultima parte a campionatului sau nu. „Este prea devreme acum sa ma pronunt. Va urma vacanta si voi avea timp destul sa ma gândesc la asta”, a completat Ion Marin.  


Intră acum și în grupul de