Acasă Actualitate Emanuelle Home, un magazin pentru confortul întregii familii, în Iulius Mall Suceava

Emanuelle Home, un magazin pentru confortul întregii familii, în Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

De curând, la parterul Iulius Mall Suceava s-a deschis magazinul Emanuelle Home, care le oferă clienților articole pentru un confort sporit și o casă primitoare, anunță Departamentul PR al complexului comercial într-un comunicat de presă.

”Emanuelle Home este locația dedicată celor care își doresc să se bucure din plin de un confort optim al căminului. De aici pot alege articole de cea mai bună calitate, din materiale ușoare, realizate după un design special gândit pentru a oferi un grad maxim de comoditate. Pentru cei care acordă o grijă sporită familiei, Emanuelle Home le propune lenjerii de pat într-o gamă diversificată de modele și mărimi, cuverturi din țesături rafinate, perne moi, decorative și pentru somn, prosoape pufoase cu multiple dimensiuni, și multe alte accesorii și obiecte pentru casă.



Magazinul Emanuelle Home din Iulius Mall oferă și o selecție de pijamale și halate de baie, create din materiale de o înaltă calitate și după tipare lejere. În plus, seturile de baie pentru una sau două persoane sunt disponibile în multiple variante de culori și ambalate special pentru a putea fi făcute cadou persoanelor dragi. Articolele Emanuelle Home sunt create în ateliere din Turcia și răspund chiar și celor mai exigente preferințe.

Emanuelle Home, magazinul de la parterul Iulius Mall, este locul în care fiecare își găsește confortul”, se arată în comunicatul Iulius Mall.

 Emanuelle Home Iulius Mall Suceava 01

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version