Fotbal : Michael Owen, la schimb cu Dorin Goian?!


Intră acum și în grupul de

Perioada de-a dreptul mizerabila petrecuta de Michael „The Kid” Owen la Newcastle Untied se apropie de final. „Cotofenele” au decis sa îl vânda pe fostul star al lui Liverpool. Si asta cât mai repede cu putinta.

În vara lui 2005, Owen a fost adus pe “St. James Park” de la Real Madrid pentru o suma destul de mare chiar si pentru o grupare britanica: 17 milioane de euro. Dupa doi ani si jumatate în care britanicul a fost mai mult accidentat decât a jucat si în care golurile lui se pot numara pe degetele de la doua mâini, oficialii lui Newcastle l-au inclus pe lista de trasferuri, stabilindu-i pretul de doar 8 milioane de euro.

Chiar si asa, exista probleme. Interesat în vara de Owen, Sven-Goran Eriksson s-a razgândit între timp, nedorind sa aduca la Manchester City un fotbalist care se poate accidenta oricând. Mai mult, potrivit cotidianului Daily Mail, nu prea ar exista oferte pentru „The Kid”, mai toate gruparile din Premier League nedorind sa se pacaleasca precum Newcastle.

Cine stie, poate Owen va ajunge în Liga I, la schimb cu stelistul Goian. Nu de alta dar, dupa cum s-a tot laudat în ultimele saptamâni, Gigi Becali vrea sa aduca în aceasta iarna un atacant strain de clasa. Si, în plus, Newcastle insista pentru fundasul ros-albastrilor de ceva vreme.


Intră acum și în grupul de