Vicovean prins cu un permis de conducere spaniol fals. Bărbatul a fost reținut


Intră acum și în grupul de

O patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, s-a sesizat miercuri despre faptul că, în jurul orei 09.40, un bărbat de 40 de ani din oraşul Vicovu de Sus, a condus autoutilitara pe DJ 178F, pe raza comunei Frătăuții Vechi,  fiind implicat într-un eveniment rutier cu o autoutilitară.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, cu ocazia verificărilor, şoferul a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis de autorităţile spaniole, însă, în urma interogării bazelor de date, s-a constatat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere emis nici în străinătate şi nici în România.

În acest caz bărbatul este cercetat pentru „conducerea pe drumurile publice  a unui vehicul fără permis de conducere”, ”uz de fals” şi ”instigare la fals material în înscrisuri oficiale”.

politist control

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de