Fotbal : CFR Cluj a cumparat un mijlocas argentinian de 1,1 milioane de euro


Intră acum și în grupul de

Plecat la „cumparaturi” în Argentina, Iuliu Muresan a rezolvat deja un transfer. Presedintele liderului din Liga I a reusit sa îl achizitioneze pe mijlocasul stânga argentinian Sebastian Dubarbier pentru 1,1 milioane de euro. Singura veste proasta este ca sud-americanul va putea evolua în Gruia de-abia din vara lui 2008.

Asta pentru ca Dubarbier, sub contractul cu Gimnasia la Plata, este împrumutat pâna în luna iunie a anului viitor la gruparea Olimpo Bahia Blanca. În vârsta de 21 de ani, argentinianul se pare ca a acceptat oferta „feroviarilor” tentat de posibilitatea de a fi coleg cu Fabbiani, dar si, mai ales, de perspectiva de a evolua în grupele Ligii Campionilor.

Tehnicianul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a confirmat interesul gruparii ardelene pentru fotbalistul argentian, nedorind însa sa recunoasca si faptul ca negocierile s-au finalizat. „ „L-am urmarit în sase meciuri. E bun, am nevoie de el, îl vreau, dar nu pot sa zic daca îl iau sau nu. Asta e treaba conducerii”, a declarat Andone. 


Intră acum și în grupul de