Un bărbat din Vatra Moldoviţei a fost trimis în judecată pentru omor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Vatra Moldoviţei, județul Suceava, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetulului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru omor. El este acuzat că a bătut un bărbat care a decedat din cauza loviturilor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunţat, joi, că a dispus trimiterea în judecată în stare de arest la domiciliu, a lui Florin Elinor Ţigănescu pentru omor.

Cercetările au stabilit că Ţigănescu, împreună cu un cunoscut, a mers în 17 aprilie la o locuinţă unde amicul său obişnuia să facă foc pentru încălzirea casei.

Cei doi au lăsat bicicletele în faţa porţii locuinţei şi apoi au intrat în interior, iar la un moment dat au văzut că un bărbat împinge în şanţ bicicleta lui Ţigănescu.

Cei doi au ieşit în stradă şi pe fondul unor discuţii în contradictoriu, Ţigănescu i-a  aplicat bărbatului, care era în stare de ebrietate, o puternică lovitură de pumn în faţă.

Din cauza loviturii, bărbatul a căzut pe drum, iar  Ţigănescu a continuat să-l lovească, aplicându-i mai multe lovituri de pumni, toate în zona feţei după care s-a întors în locuinţă.

După o perioadă Ţigănescu şi amicul său au revenit în stradă să vadă starea bărbatului lovit care era pe jos, aproape de axul drumului şi de comun acord au decis să-l transporte până în faţa porţii locuinţei sale.

pumn

Procurorii precizează că examenul medico-legal a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, s-a datorat insuficienţei respiratorii acute datorită obstrucţiei căilor respiratorii superioare şi inferioare cu sânge lichid, consecutiv unui traumatism cranio-facial acut deschis.

Totodată, expertiza a stabilit că traumatismul cranio-facial care a dus la moartea bărbatului s-a putut produce prin lovire urmată de cădere.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de