ITM executa reprezentanta Mercedes Benz din Suceava


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Teritorial de Munca – ITM Suceava a dictat diverse sanctiuni împotriva firmelor gasite vinovate în urma gravului accident de munca înregistrat în luna mai la reprezentanta „MERCEDES BENZ” a societatii „RESTACO”. Accidentul s-a produs din cauza supra-înaltarii terenului sub linia de tensiune si s-a soldat la acea vreme cu un mort si doi raniti cele doua persoane decedând prin electrocutare.

     Seful ITM, Mihai Airinei, a declarat ca „RESTACO” s-a ales cu trei amenzi în valoare de 12.000 de lei si un avertisment. El a spus ca societatea „MARCO” din Zalau, desemnata sa execute lucrarile de extindere a halei cu ateliere service si show room auto, a primit doua amenzi însumînd 9.000 de lei, iar compania „E.ON Moldova”, care a autorizat efectuarea lucrarilor de la reprezentanta „MERCEDES”, s-a ales cu o amenda de 5.000 de lei.

     Seful ITM a mai spus ca dosarul „RESTACO” a ajuns la Parchetul de pe lînga Judecatoria Suceava, care înca nu s-a pronuntat în acest caz, daca deschide sau nu urmarirea penala pentru infractiunea de omor din culpa. 


Intră acum și în grupul de