Gheorghe Flutur a anuntat cine e seful in noul PD-L


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PD-L (la nivel central), Gheorghe Flutur, va conduce pe viitor si organizatia judeteana Suceava a partidului în structura de conducere a acestei filiale fiind 16 membri PLD si 13 membri PD. De remarcat ca presedintele PD Suceava, Eugen Constantin Uricec, nu se regaseste în conducerea restrânsa a organizatiei nou înfiintate. Presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat, duminica, în sediul proaspat sfintit al formatiunii noua conducere a organizatiei judetene rezultate din fuziunea PD si PLD. El a explicat ca va detine functia de presedinte, iar prim vicepresedinti vor fi deputatul Dumitru Pardau, fost presedinte PLD Suceava, si avocatul Radu Ursu, fost vicepresedinte PD Suceava.

Secretarul general al organizatiei este tânarul Marius Vatafu, ce a detinut aceeasi functie si la nivelul PLD, iar secretar general adjunct este omul de afaceri Ioan Balan, el venind din partea PD. În conducerea restrânsa a organizatiei vor fi co-optati 16 membri PLD si 13 membri PD, în conditiile în care la nivel national proportia este de 19 la PD si 10 de la PLD. Senatorul a mai spus ca în noul partid „este loc pentru fiecare” si a aratat ca birourile de conducere ale PD si PLD „se vor contopi” în perioada urmatoare. Flutur a mai anuntat ca presedinte al organizatiei municipale Suceava a PD-L va fi medicul Gabriel Gospodaru, fost presedinte al organizatiei municipale PLD, desi acesta din urma a spus în mai multe rânduri ca nu-si doreste sa conduca organizatia.

Întrebat ce functie va avea în noua organizatie presedintele PD Suceava, Eugen Constantin Uricec, Flutur a spus ca înca nu s-a stabilit, urmând sa fie luata o asemenea decizie de conducerea centrala a PD. Sediul noii formatiuni politice a fost stabilit într-un fost magazin de mochete, iar Gheorghe Flutur a aratat ca noua formatiune intentioneaza sa pastreze si spatiile în care au functionat PD si PLD.


Intră acum și în grupul de