Patru persoane rănite, în urma unui accident produs în Argestru. Una dintre victime a suferit traumatisme majore


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 30 de ani a suferit traumatisme majore, iar trei bărbați au fost răniți într-un accident petrecut vineri dimineață pe DN17, pe raza localităţii Argestru, în zona „Haju”.

La locul producerii evenimentului rutier au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei cu un modul SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la faţa locului, salvatorii au constatat că un autoturism era intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, iar în urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane, o femeie din autoturism, care era încarcerată şi trei bărbaţi din celălalt autovehicul.

”Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă în cazul producerii accidentelor rutiere, au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, au extras victima încarcerată şi au acordat primul ajutor medical răniţilor”, a informat Găleată.

pompieri smurd accident

El a precizat că  femeia, în vârstă de 30 de ani, conştientă, dar cu traumatisme majore, a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava.

Totodată, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, rănit uşor, a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Vatra Dornei. Celelalte două victime implicate în accident au refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Misiunea pompierilor s-a încheiat la ora 9:10, a mai menționat purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava.


Intră acum și în grupul de