Festivalul Zmeielor, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava continuă să îi sărbătorească pe copii și în week-end, oferindu-le în dar evenimente captivante. Prichindeii sunt invitați să lanseze zmeie, să se joace, să se transforme în personajele lor preferate și să se fotografieze în ipostaze amuzante, iar cei mari sunt așteptați la Târgul Colecționarilor, anunță Departamentul PR al complexului comercial într-un comunicat de presă.

Iulius Mall Suceava”De vineri până duminică, în perioada 3 – 5 iunie 2016, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediție a Târgului Colecționarilor. Expozanți din toate colțurile țării le vor prezenta sucevenilor și nu numai obiecte aparte cu patina timpului. Mic mobilier, ceasuri, numismatică, filatelie, tablouri, statuete, bijuterii, cărți, argintărie și porţelanuri se numără printre piesele pe care clienții le vor găsi la târg.

Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 13.00, năzdrăvanii sunt așteptați să se bucure de o nouă zi amuzantă. În zona magazinelor pentru copii din Iulius Mall se va instala tărâmul desprins din desene animate. De la petrecere nu vor lipsi clovnul Bobo, Minnie și Mickey Mouse, Sponge Bob, Minionul Kevin și zânele. Distracția va fi asigurată și de jocurile interactive ale copilăriei și surprizele dulci. Din program nu lipsesc sesiunile de facepaintig și un photo corner, unde cei mici își pot crea amintiri hazlii, pe care le vor putea descărca de pe pagina de Facebook Iulius Mall.

Spre seară, esplanada Iulius Mall se va transforma într-un loc plin de culoare, pentru că aici se va desfășura Festivalul Zmeielor. Fiecare copil va primi cadou un zmeu, din partea Iulius Mall, pe care îl va lansa spre cer. Dincolo de caracterul ludic, Festivalul Zmeielor le va oferi ștrengarilor prilejul de a interacționa cu alți copii de vârsta lor și de a se distra într-o manieră antrenantă. Cursa lor va fi răsplătită cu vouchere la Hopa Hopa, Fun Jump, Bucovina Turism Activ, Red Castle și Nan by Danina Line”, se arată în comunicatul Iulius Mall.


Intră acum și în grupul de