PD-L va fi dat afara din sediul PSD


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei judetene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a declarat, vineri, ca filiala pe care o conduce intentioneaza sa amenajeze sediul de campanie în spatiul în care functioneaza acum PD Suceava (viitorul PD-L Suceava). Presedintele a spus ca doreste sa se clarifice cât mai repede cine va conduce organizatia noului partid rezultat din fuziunea prin absorbtie a PLD în PD, pentru a sti cu cine discuta PSD despre preluarea spatiului respectiv. Mîrza a aratat ca va delega o persoana „cu responsabilitati” care sa poarte discutiile cu viitorul sef al PD-L Suceava, care va fi senatorul Gheorghe Flutur.

Presedintele PSD Suceava a adaugat ca nu va putea participa la aceste negocieri pentru ca are alte lucruri mai importante de facut în perioada urmatoare. Mîrza a tinut sa sublinieze ca spatiul în care functioneaza în prezent organizatia PD ar urma sa fie folosit de PSD în campania electorala ca sediu de campanie.

    El a mai spus ca daca PD-L va dori sa ramâna în acest spatiu va trebui sa achite o chirie la nivelul pietei astfel încât, cu banii obtinuti, PSD sa poata închiria în alt imobil un spatiu pentru sediul de campanie.

  PD a stat pâna acum, în chirie, în sediul PSD din centrul Sucevei.


Intră acum și în grupul de