PNTCD ia tot ce poate de la celelalte partide


Intră acum și în grupul de

Organizatia locala a PNL din Veresti a anuntat ca a trecut în bloc la PNTCD dupa ce conducerea judeteana a liberalilor suceveni a decis sa schimbe echipa de conducere a organizatiei din Veresti din cauza rezultatelor slabe obtinute la alegerile euro-parlamentare.

Fostul lider local din Veresti, consilierul Dumitru Neamtu a anuntat ca cei 130 de membri ai oranizatiei au decis sa treaca „in-corpore” la PNTCD si ca deja au fost semnate peste 80 de adeziuni la noua formatiune politica. Dumitru Neamtu a declarat vineri într-o conferinta de presa ca regreta faptul ca a trebuit sa plece din partidul pe care l-a fondat dar considera ca noua formatiune este din multe puncte de vedere la fel de valoroasa ca istoric si valoare a membrilor.

„Sunt constient ca voi pierde fotoliul de consilier local însa acest lucru nu este o problema. Legea e lege si trebuie respectata”,a  spus Neamtu. Fostul lider PNL sustine ca pedeapsa primita de la liderul judetean al liberalilor nu este justificata în conditiile în care PNL a realizat la Veresti 10 % din voturi, cu 3 procente sub media pe judet. „Voi candida din partea PNTCD la functia de primar al comunei si atunci vor vedea liberalii ce greseala au facut”, a mai spus Neamtu.


Intră acum și în grupul de