Fotbal : Stuttgart pierde din nou, cu Marica titular


Intră acum și în grupul de

VfB Stuttgart a reusit sa piarda un nou meci. Campioana editiei trecute a Bundesligii nu îsi revine, cedând ale trei puncte, în deplasarea de la Bielefeld. Cu internationaluil român Ciprian Marica titular, svabii au pierdut cu 2-0.

Soarta partidei s-a decis în ultimele zece minute. În minutul 80, Kamper a dechis scorul pentru Arminia, pentru ca Wichniarek sa dubleze avantajul gazdelor în ultimul minut de prelungiri. Marica a jucat din primul minut si nu a avut nicio realizare notabila. A primit un cartonas galben în minutul 27 si a fost înlocuit în minutul 78.

În alte meciuri din campionatul Germaniei, Bayern a pierdut alte doua puncte, de semiesecul bavarezilor profitând Werder Bremen, care a reusit sa egaleze la puncte gruparea antrenata de Otmar Hitzfield. Alte rezultate din etapa cu numarul 17, ultima a turului: Arminia Bielefeld – VfB Stuttgart 2-0, Hertha Berlin-Bayern Munchen 0-0, Karlsruhe-Hamburg SV 1-1, Schalke-Nurnberg 2-1, Werder Bremen-Bayer Leverkusen 5-2, Wolfsburg-Borussia Dortmund 4-0 (Sergiu Radu a fost introdus pe teren în minutul 73, iar Vlad Munteanu a evoluat din minutul 82 la gazde).


Intră acum și în grupul de