Fotbal : Thereau vrea la Dinamo


Intră acum și în grupul de

Lovitura de teatru! Desi revenirea lui Cyril Thereau la Steaua parea rezolvata, realitatea nu este deloc asa. Francezul joaca la „dublu”, transmitându-le, pe de o parte, oficialilor Stelei sa vina în Belgia la negocieri, în timp ce, pe de alta parte, îsi manifesta interesul pentru a juca la nimeni alta decât marea rivala a ros-albastrilor, Dinamo.

„Am mai spus-o si o repet, mi-as dori sa ma întorc la Steaua, dar de la vorbe pâna la fapte e uneori cale lunga. Nu pot sa-mi dau acceptul de a semna un contract la telefon. Trebuie ca presedintele Argaseala sa vina în Belgia sa discutam fata în fata pentru a vedea daca îmi pun sau nu iscalitura pe acea întelegere. Ma vreti, veniti sa ma luati!”, a declarat Thereau. Francezul a dat chiar un termen la care crede ca transferul sau se poate rezolva: „Impresarul mi-a spus ca saptamâna viitoare, cel mai probabil marti, Argaseala va veni în Belgia pentru a discuta. În momentul în care vom ajunge la un acord, agentul meu le va comunica acest lucru si celor de la Anderlecht, iar totul se va clarifica atunci. Voi fi jucatorul Stelei”.

Sau poate ca nu! Într-o declaratie facuta pentru editia on-line a cotidianului Fanatik, francezul a aruncat o adevarata „bomba”, marturisind ca ar fi tentat sa semneze cu „rivala de moarte” a Stelei, Dinamo. „Nu as refuza o oferta de la Dinamo. Este un club mare si m-ar tenta. Pâna acum, eu stiu ca doar Steaua a negociat cu Anderlecht pentru transferul meu. Nici eu nu stiu ce se va întâmpla, astept sa vad daca actualul meu club va ajunge la un acord cu fosta mea formatie”, a spus Thereau.  


Intră acum și în grupul de