Fotbal : Steaua renunta la opt jucatori


Intră acum și în grupul de

Opt! Nu este vorba despre locul pe care va termina Steaua campionatul, ci despre numarul de jucatori de care fosta câstigatoare a Cupei Campionilor Europeni se va desparti în iarna. Anuntul a fost facut, în stilu-i specific, de patronul ros-albastrilor, Gigi Becali.

Latifundiarul a întocmit si un „curs valutar” al mercato-ului Stelei: doua mioare schioape = un armasar. „O sa dau afara opt jucatori în aceasta iarna pentru ca nu au valoare de Steaua si o sa ma întaresc cu patru armasari. Cu Marius Lacatus am o relatie excelenta, dar daca nu va termina pe locul unu sau doi, atunci sunt singur ca va pleca singur. Oricum, nu ma intereseaza ca sunt alegeri în mai, daca Steaua nu va termina campionatul pe unul din primele doua locuri, atunci îl voi da afara pe Lacatus”, a declarat Becali.

Principalul finantator al Stelei a vorbit si despre evolutia echipei sale în anul ce va lua în scurt timp sfârsit: „Chiar daca avem un final de sezon mai greu, daca judecam per ansamblu anul 2007, atunci e bine. În 2007, Steaua a jucat în Liga Campionilor. Am avut meciuri oficiale cu Arsenal si cu Sevilla. Ce alta echipa din România a mai reusit asta? Este adevarat ca am avut unele probleme în campionat, si asta pentru ca jucatorii au resimtit oboseala, plus ca sunt câtiva care nu au valoare de Steaua”, a conchis latifundiarul.


Intră acum și în grupul de