Ion Lungu: Vreau să le mulțumesc sucevenilor că m-au ales pentru a patra oară primar. E o mare onoare și o mai mare repsonsablitate


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu sustine prima sa conferinta de presa din cel de al patrulea mandat.

”Vreau sa multumesc sucevenilor ca m-au ales pentru a patra oara primar.  E o mare onoare si o mai mare repsonsablitate. Voi face tot ce pot pentru a duce la indeplinire promisiunile. Nu vreau sa ii dezamagesc.

Din cauza ploilor, am pierdut doua saptamani din programul de reparatii al strazilor. Speram sa ne ajute vremea pentru ca avem un program ambitios.

Sunt foarte multe solicitari pentru a acorda terenuri pentru tineri sa isi construiasca case. Ne gandim sa identificam o alta suprafata. Sunt cateva sute de cereri.

Am inceput sa modernizam piata agroalimentara din George Enescu. Fac apel la comercianti pentru ca stiu ca exista un disconfort.

Ion Lungu

Nu au venit banii de la PNDL. Nu stiu de ce si am sa merg la Bucuresti. Ne-am interesat si nicaieri in judet nu sunt veniti in acest an banii de la PNDL.

Vom organiza Zilele Sucevei si saptamana viitoare vom avea o sedinta extraordinara de CL si voi propune o finantare de 100.000 de lei. Facem la Iulius Mall.

Din punctul meu de vedere, in cadrul viitorului CL vom colabora cu PMP. Ei au doi consilieri locali. Din partea noastra propunerea pentru functia de viceprimar va fi pentru  Lucian Harsovschi.”


Intră acum și în grupul de