Flutur, despre alianţe locale cu partidul lui Traian Băsescu: Nu am nici alergie, dar nici nu mor de dragul cuiva


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că nu are alergie la partidul condus de Traian Băsescu, dar nici nu încurajează alianţe ale PNL cu PMP în vederea constituirii de majorităţi în consiliile locale.

Hora Bucovinei (57)

El a arătat într-o conferinţă de presă că PNL nu are probleme în a negocia pentru obţinerea de majorităţi în consiliile locale din judeţ cu partidele cu care a fost în competiţie.

 

Flutur a spus că „PNL va negocia peste tot să aibă viceprimari”, iar primarii au mână liberă să negocieze astfel încât să aibă cea mai confortabilă echipă. El a arătat că primarii PNL pot să ofere funcţia de viceprimar celor din opoziţie, pentru că sunt situaţii de „pragmatism local”.

Întrebat dacă va încuraja PNL să facă majorităţi cu PMP, în condiţiile în care la Consiliul Local Suceava PNL poate face majoritate cu PMP, partidul condus de Traian Băsescu, Flutur a spus că nu încurajează nimic.

„Nici un fel de încurajare de nici un fel”, a spus Flutur.

El a adăugat că nu are resentimente faţă de liderul PMP.

„Nu am nici alergie, dar nici nu mor de dragul cuiva”, a spus Flutur.

 

În context, el a amintit că el este cel care a lansat programul „Pelerin în Bucovina”, iar celelalte partide au avut „pelerini” în campania electorală.

Flutur Basescu

„A trecut campania electorală. Suceava a fost loc de pelerinaj. Am lansat proiectul „Pelerin în Bucovina”, dar din punct de vedere politic toate celelalte partide şi-au adus toţi oamenii politici în pelerinaj aici ca să-i ajute în alegeri. La noi nu a fost nevoie”, a spus Flutur.

În campania electorală liderul PMP, Traian Băsescu, a fost de două ori în judeţul Suceava, iar liderii PSD, Liviu Dragnea şi ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au fost prezenţi o dată.(N.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de