Grav accident de circulatie din cauza vitezei si a poleiului


Intră acum și în grupul de

Poleiul care a acoperit strada Traian Vuia din municipiul Suceava, dar si viteza au fost cauzele unul accident grav, soldat cu decesul unui barbat si ranirea altor trei persoane. Potrivit IPJ Suceava, duminica, M. Vasile, în vârsta de 52 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoriile B si Tr din anul 1988, în timp ce conducea un autoturism marca VW Passat, datorita vitezei neadaptata la carosabilul acoperit cu zapada si polei, a derapat si patruns pe contrasens, dupa care a intrat în coliziune cu  un microbuz marca VW LT35, condus regulamentar din sens opus de Z. Mitrutal, în care se aflau cinci pasageri.  

Accidentul s-a soldat cu decesul  lui M. Vasile, ranirea grava a lui M. Silvia, de 74 ani din municipiul Suceava, F. Ionela, de 37 ani, din  Bucuresti si ranirea usoara a lui B. Leon, de 37 ani din comuna Scheia, toti pasageri în microbuz.

Conducatorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ iar conducatorul auto vinovat nu avea atasata centura de siguranta.


Intră acum și în grupul de