Fotbal : Adriano, foarte aproape de Sao Paolo


Intră acum și în grupul de

Atacantul lui Inter, Adriano, este asteptat sa se alature lotului echipei Sao Paolo pâna la finalul sezonului, sub forma de împrumut, pentru a se putea recupera complet în vederea viitorului sezon.

Conform Gazzetta dello Sport, din ce în ce mai multe stiri dinspre Brazilia confirma faptul ca Adriano va juca la Sao Paolo, înainte de a reveni în Italia, Inter sperând ca astfel atacantul va reveni la forma de invidiat ce l-a consacrat. Aparent, Marco Branca si Gilmar Rinaldi (impresarul lui Adriano) sunt constant în contact pentru a se informa reciproc despre modul în care decurge aceasta poveste, însa o întâlnire între cele doua parti este de asteptat sa aiba loc dupa Craciun.

În afara de Sao Paolo, Inter considera si alte doua optiuni: ori sa îl reintegreze pe Adriano în echipa campioanei Italiei, în functie de forma curenta, ori sa îl vânda la un club din Premier League, unde Manchester City abia îl asteapta. Însa varianta cu Sao Paolo pare cea mai viabila, întrucât aceasta a fost confirmata recent si de antrenorul lui Inter, Roberto Mancini. „Nu am vorbit înca cu Adriano, dar cred ca lui deja îi surâde ideea de a ramâne în Brazilia”, a spus Mancini.


Intră acum și în grupul de