Tenis : Costel Chelaru cel mai reprezentativ tenismen sucevean in 2007

Luna decembrie a fost perioada în care tenismenul Costel Chelaru a confirmat ca este unul dintre cei mai buni jucatori la categoria veterani – peste 40 de ani.

Costel Chelaru a participat la Masters-ul jucatorilor din categoria sa de vârsta, organizat de Federatia Româna de Tenis. Competitia, care s-a desfasurat pe doua grupe, a dat câstig de cauza lui Elturk Ezedine în grupa A, cel care l-a învins în meciul decisiv pe Claudiu Munteanu, clasat pe locul secund.

În grupa B, suceveanul Costel Chelaru s-a impus în fata lui Dorel Lohan, în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 7-6. Adversarul tenismenului sucevean s-a clsat pe locul 2 în aceasta grupa.

În faza semifinalelor Claudiu Munteanu a dispus de Costel Chelaru cu 6-2, 6-1 în timp ce Elturk Ezedine a câstigat confruntarea cu Dorel Lohan.

Finala s-a disputat între Claudiu Munteanu si Elturk Ezedine, câstig de cauza având primul, dupa doua seturi, scor 6-4, 6-1.

În competitia jucatorilor de peste 35 de ani Dorel Lohan si Costel Chelaru s-au clasat pe primele doua locuri ale grupei B, suceveanul fiind învins înb semifinale de Elturk Ezedine cu 6-4, 6-3.  

loading...