Modele de performanta: Dorin Goian a participat la premierea celor mai buni sportivi suceveni


Intră acum și în grupul de

Sute de ore de antrenament, câteva ore sau minute de competitie în care unii au dovedit ca sunt cei mai buni, respectul antrenorilor, conducatorilor si nu în ultimul rând al iubitorilor sportului. Pâna la urma la aceste lucruri se rezuma performantele de peste an. Cei mai merituosi dintre sportivii legitimati la cluburile sucevene au fost recompensati pentru performantele obtinute în anul 2007.

La un asemenea eveniment a fost si un invitat pe masura: Dorin Goian. Emotiile nu au lipsit. Au revenit în rândul sportivilor. Pentru ei a fost o noua competitie. Aceea a desemnarii celor mai buni dintre cei mai buni. Tinerii sportivi care s-au evidentiat de-a lungul anului au asteptat cu nerabdare rasplata pentru eforturile de peste an. Emotii a avut si „Goe”. „ Trebuie sa credeti în voi si atunci totul e posibil” a fost mesajul transmis de fundasul Stelei tuturor sportivilor suceveni. Într-adevar „uriasul din Ghencea” este un model pentru multi dintre cei care au fost prezenti în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Directia Judeteana de Sport a desemnat-o pe Cristina Casandra, cea mai buna sportiva suceveana a anului 2007. Atleta a primit aceasta distinctie pentru a noua oara consecutiv.  
Asa cum Dorin Goian aduce onoare Sucevei peste tot pe unde evolueaza, fie ca este vorba de echipa de club fie de echipa nationala, la fel Cristina Casandra, poarta emblema CSM Suceava în competitiile în care este angrenata.

Anul viitor Goian va participa cu siguranta la Campionatul European din Austria si Elvetia în timp ce Cristina Casandra si-a luat deja biletele pentru Jocurile Olimpice de la Beijing. Din acest motiv ea a lipsit de la festivitatea de premiere, fiind plecata împreuna cu antrenorul Silviu Casandra, în Portugalia, acolo unde efectueaza un stagiu de pregatire pâna pe 28 februarie 2008.


Intră acum și în grupul de