Tânără depistată în Vama Siret cu țigări ascunse în mașina pe care o conducea


Intră acum și în grupul de

O tânără de 28 de ani, Alexandra B., a fost depistată, sâmbătă seara, în Vama Siret, când a încercat să intre în țară având ascunse în mașină sute de pachete de țigări de contrabandă.

tigari contrabanda autoturism  (1)

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, o tânără de 28 de ani s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară conducând un autoturism marca Opel.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, între podea şi rezervorul maşinii, cantitatea de 300 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.tigari contrabanda autoturism  (2)

Ţigările în valoare de peste 360 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

De menționat este că tot sâmbătă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Siret pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice au descoperit, un colet cu ţigări, în zona de responsabilitate cu 1.000 de pachete cu ţigări, marca Ashima.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 10.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi tragerea la răspundere a acestora.(N.B.)


Intră acum și în grupul de