Băișanu: Suceava va fi condusă cu legitimitate abia când sucevenii care nu au votat se vor implica direct în alegerea viitorului orașului


Intră acum și în grupul de

Președintele ALDE Suceava, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, fost candidat la funcția de primar al Sucevei, a mulțumit tuturor celor care au votat ALDE la alegerile locale, arătând însă că foarte mulți suceveni au refuzat să meargă la vot.

vot alegeri baisanu

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Alexandru Băișanu a mulțumit celor care au votat pentru abordarea propusă de el și de colegii săi pentru viitorul Sucevei.

”Din păcate, foarte mulți dintre noi au decis să nu voteze. Toate deciziile trebuie respectate, lucru pe care îl fac necondiționat, datorită solidelor mele convingeri liberale”, arată liderul ALDE Suceava.

El a urat tuturor sucevenilor o vară frumoasă și și-a exprimat speranța că în viitorul apropiat, cei care nu au fost la vot se vor implica în alegerea viitorului lor.

”Am speranța că în viitorul apropiat, voi, cei care astăzi nu doriți încă să vă implicați direct în alegerea viitorului orașului în care trăim, veți decide să intrați în joc! Abia atunci, Suceava va fi condusă cu legitimitate”, a conchis Băișanu.

vot alegeri baisanu

Alexandru Băișanu, care a inițiat recent un proiect de lege prin care aleșii locali să nu aibă mai mult de două mandate consecutive, explica la acea dată că un exemplu că legislația trebuie modificată este și alegerea lui Ion Lungu pentru al patrulea mandat cu doar 15 la sută din numărul de electori înregistrați în municipiul Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de