Fotbal : Inca un jucator pe Neag(r)a lista a lui Becali


Intră acum și în grupul de

Zilele trecute, patronul Stelei, Gigi Becali, recunostea ce prostie a facut când l-a adus înapoi la Steaua pe Adrian Neaga, mentionând ca nu doreste sa faca acelasi lucru si cu Thereau. „L-am dat ca sa scap de el si acum l-am adus de bun”, spunea Becali. Acum, latifundiarul din Pipera vrea sa scape din nou de Neaga si, eventual, sa mai obtina niste bani pe el.

Considerat, alaturi de Surdu, cel mai prost transfer al Stelei, Neaga a jucat împotriva Farului probabil ultima sa partida la Steaua, Becali trecându-l si pe atacantul pitestean pe lista neagra.

Neaga va parasi astfel echpipa alaturi de alte sapte nume, însa Becali nu vrea sa faca publica identitatea jucatorilor, pentru ca vrea sa obtina o suma de bani în schimbul lor. „Nu vreau sa mai dau jucatori pe nimic, asa cum am facut cu Bostina si cu Oprita”, a spus Becali. Totusi, Gazeta Sporturilor dezvaluie ca pe aceasta lista se afla trei jucatori adusi de Mihai Stoica (Cristocea, Iacob si Neaga), unul adus de Olaroiu (Vâtca), unul de Hagi (Zaharia) si trei adusi la cererea lui (Baciu, Badoi si Croitoru).


Intră acum și în grupul de