Fotbal : In curtea „dusmanului”: Lobont, ofertat de Lazio!


Intră acum și în grupul de

Bogdan Lobont ar putea fi unul dintre acei multi jucatori care vor parasi Dinamo în aceasta pauza competitionala de iarna. Iritat de faptul ca gruparea ale carei buturi de apara ocupa doar locul sase în Liga I, goalkpeeperul echipei nationale a României ar putea reveni în lunile urmatoare în Italia. Dar nu la Fiorentina, caci acolo, din pacate pentru Lobby, exista înca francezul Frey, ci la Lazio, nimeni alta decât formatia care a curmat visele alb-rosilor în preliminariile Ligii Campionilor.

Cum, la Roma, veteranul Ballotta nu mai da satisfactie, cei 43 de ani cântarind mult în acest sens, oficialii lui Lazio au demarat deja tratativele pentru aducerea „Pisicii” pe Olimpico. Potrivit editiei on-line a saptamânalului Fanatik, italienii au facut deja o oferta conducatorilor din Stefan cel Mare, raspunsul acestora urmând a fi primit în zilele ce vor urma.

În afara de Ballotta, gruparea romana are deja un super-portar, în persoana argentinianului Juan Pablo Carrizo, goalkeeper ofertat în vara trecuta si de Steaua. Exista însa o mare problema. Adus în urma cu cinci luni contra sumei de 10 milioane de dolari, sud-americanul a fost cedat înapoi la River Plate, sub forma de împrumut. 


Intră acum și în grupul de