Grav accident de circulatie provocat de o soferita pe strada Parcului din Suceava


Intră acum și în grupul de

O familie din Ipotesti se afla în stare grava dupa ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o alta masina. Potrivit IPJ Suceava, marti dupa-amiaza, pe strada Parcului, din municipiul Suceava, D. ELENA, de 51 ani, localnica, posesoare a permisului de conducere  din anul 1977, în timp ce conducea autoturismul marca ,,Daewoo Cielo” în intersectia cu strada Bradetului, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca ,,Seat”, condus de H. IONEL, de 39 ani, din comuna Ipotesti, judetul Suceava, cu care a intrat în coliziune laterala, schimbându-i directia de deplasare.

În momentul devierii pe sensul opus de circulatie, acest autoturism a intrat în coliziune frontal-lateral dreapta cu un autoturism marca ,,Ford”, condus regulamentar de T. VALENTIN, de 40 ani, din comuna Fântânele, judetul Suceava.

În urma accidentului H. IONEL si H. DANIELA, de 33 ani, din comuna Ipotesti, pasagera în autoturismul „Seat”, care nu purta centura de siguranta, au fost grav raniti.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de