Trei răniți după ce o autoutilitară a intrat într-o căruță cu lemne pe raza comunei Putna


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, joi dimineața, în comuna Putna, după ce o autoutilitară a intrat într-o căruță cu lemne, echipajul ISU intervenind pentru acordarea primului ajutor medical victimelor.caruta lemne accident (1)

Potrivit ISU Suceava, un  accident rutier s-a produs pe raza comunei Putna, pe DN2H, după ce o  autoutilitară a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, care era încărcat cu material lemnos.

În urma impactului, au rezultat trei victime, două din autovehicul şi una din căruță.

Pompierii militari, s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. S-au luat măsurile de siguranţă specifice – s-a balizat zona, au fost deconectate bornele de la bateria de acumulatori, s-au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au fost îndepărtate de pe carosabil resturi din componentele maşinii avariate. Concomitent, salvatorii, ajutaţi de un echipaj SAJ Rădăuţi, au acordat primul ajutor medical victimelor.caruta lemne accident (4)

După ce au fost evaluate medical, persoanele din autoutilitară au refuzat transportul la o unitate spitalicească. Conducătorul atelajului hipo, M.I., de 72 de ani, cu traumatisme în urma accidentului rutier, a fost transportat de către echipajul SMURD la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Rădăuţi, pentru tratament de specialitate.(N.B.)caruta lemne accident (5)


Intră acum și în grupul de