Primăria Suceava a predat amplasamentul pentru construcția a 80 de noi locuințe prin ANL


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava a predat, vineri, amplasamentul pentru construcția a patru noi blocuri cu 80 de apartamente, lucrările urmând să fie executate de firma Victor Construct din Botoșani, cu 8,6 milioane de lei fără TVA.

ANL

Cele patru blocuri vor fi construite în zona Metro unde au mai fost construite în urmă cu mai mulți ani alte patru blocuri.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că a predat constructorului amplasamentul pentru construcția noilor blocuri ANL și a menționat că administrația locală va asigura utilitățile.

El a spus că termenul de finalizare a lucrărilor este de 24 de luni și crede că firma constructoare va preda locuințele mai repede.

Ion Lungu a menționat că o parte dintre apartamente ar urma să fie repartizate și pentru tinerii medici de la Spitalul Județean Suceava, dar și actorilor de la Teatrul Municipal ”Matei Vișniec”, iar în acest sens urmează să fie inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu local.

În municipiu au fost vândute până acum șapte apartamente ANL, iar alți 55 de chiriași și-au manifestat intenția de a solicita achiziționarea locuințelor prin facilitatea oferită de a le achita în rate lunare, eșalonate pe diferite perioade, în funcție de veniturile pe care le au.

Primul apartament construit prin ANL a fost vândut în februarie 2014, cu suma de 22.870 de euro, fiind un apartament format din două camere.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de