O șoferiță a accidentat un pieton în comuna Mălini, l-a dus la spital, dar a spus că l-a găsit căzut pe drum


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 24 de ani care conducea, miercuri, un autoturism în comuna Mălini şi a acroşat un pieton, apoi l-a transportat la spital declarând personalului medical că l-a găsit căzut pe drum, este cercetată pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, Secția 7 Poliției Rurală Mălini a fost sesizată, joi, că, un bărbat de 65 de ani din comuna Mălini a fost internat la spital, fiind victima unui accident de circulație produs, miercuri, pe raza comunei Mălini.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul serii de miercuri, la ora 23.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209B pe  raza comunei Mălini, o tânără de 24 de ani, din localitate, a acroşat un pieton în vârstă de 65 de ani, ce se deplasa din sens invers pe carosabil.

În urma accidentului pietonul a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital de conducătoarea auto, tânăra declarând personalului medical că l-a găsit pe bărbat căzut pe drum.

Sursa citată precizează că femeia a fost testată, joi, cu aparatul etilotest  rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul rănit uşor în accident a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătoarea auto fiind cercetată pentru ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluționat procedural, mai precizează IPJ Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de