Începe perioada vacanțelor: Cursa charter Suceava-Antalya pornește sâmbătă cu toate locurile ocupate


Intră acum și în grupul de

Cursa charter Suceava-Antalya va începe, de sâmbătă, 18 iunie și va funcționa până în 17 septembrie la primul zbor, toate locurile fiind ocupate.

aeroport avion blue air tarom
sursa foto Facebook Aeroportul Suceava

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a declarat că charter-ul Suceava-Antalya va decola sâmbătă având 162 de pasageri la bord.

”La prima operare a cursei avionul cu 162 de locuri are toate locurile ocupate. Personalul aeroportuar este pregătit să ofere cele mai bune servicii”, a spus Măriuța.

El a precizat că până în septembrie, vor fi 14 astfel de curse charter spre Antalya pentru turiștii care își vor petrece vacanța în resorturi din această regiune.

Măriuța a mai spus că din 3 august urmează să zboare, cu o frecvență de două ori pe săptămână, cursa regulată Suceava-Milano, operată de Wizz Air, iar din 19 august va zbura cursa Suceava-Londra, cu patru frecvențe săptămânale, operată de acceași companie low-cost.

El a menționat că urmează și alte curse de pe aeroportul sucevean operate de asocierea Daily Motors-Cobrex.

Agenția de turism Prestige Tours International a lansat pentru această vară un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul din Suceava, începând cu 18 iunie, și va dura până pe 17 septembrie 2016, având o frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă.

antalya resort

Zborul va fi operat de Blue Air cu o aeronavă Boeing de tip B737-400, cu o capacitate de 162 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor, care durează două ore și 15 minute, turiștii vor avea la dispoziție catering cald.(N.B.)


Intră acum și în grupul de