Fotbal : Poli Timisoara ofera 1.5 milioane euro pe Pulhac


Intră acum și în grupul de

Pulhac este pe cale sa faca un nou pas în cariera lui de jucator, spre Poli Timisoara. Poate fi considerat unul înainte, daca ne uitam la clasamentul Ligii I, unde banatenii se afla la trei puncte în fata celor de la Dinamo, însa oficialii din Stefan cel Mare nu prea vor sa îsi întareasca contracandidatele din lupta pentru locurile 1-2. „Le-am facut o oferta scrisa, concreta, celor de la Dinamo pentru Cristi Pulhac. Suma? 1,5 milioane euro! Asteptam un raspuns clar. Am zis ca-mi doresc acest jucator si vreau sa vedeti ca nu vorbesc prostii”, a declarat marti patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu.

Oficialii dinamovisti au confirmat pentru Gazeta Sporturilor primirea cererii, însa sustin ca, deocamdata, resping propunerea banatenilor! Iancu însa asteapta un raspuns oficial, în scris, neavând încredere ca „Dinamo poate refuza o asemenea oferta”.

Cert este ca fundasul stânga de 23 de ani se pregateste de plecare. E nemultumit de faptul ca nu i s-a mai marit salariul, desi i s-a promis în mai multe rânduri. Pulhac câstiga în momentul de fata doar 30.000 de dolari pe an, iar marti a avut o discutie cu sefii din Stefan cel Mare, încercând sa-i înduplece sa-l lase sa plece. „Nu te lasam sa pleci, nu-ti marim contractul, ramâi la Dinamo pâna la finele întelegerii, în 2010!”, se pare ca a fost raspunsul sefilor dinamovisti.


Intră acum și în grupul de