Acasă Actualitate Fotbal : Copos se teme de „metodele necurate” folosite de CFR Cluj

Fotbal : Copos se teme de „metodele necurate” folosite de CFR Cluj


Intră acum și în grupul de

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat ca nu se teme de formatia ardeleana, ci de practicile neortodoxe ale acesteia. „CFR Cluj nu e ceea ce pare, poate fi depasita în clasament. Formatia ardeleana poate fi învinsa, asa cum s-a si demonstrat. Dupa meciul de la Timisoara, tot ceea ce s-a încercat si s-a vrut cu CFR Cluj nu sta în picioare. Noi vrem sa jucam numai pe teren toate meciurile, în comparatie cu CFR, care a apelat si la alte metode pentru a câstiga meciurile”.

Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a refuzat sa bage în seama declaratiile facute de omologul sau din Giulesti, declarând ca sunt doar aberatii. „Eu nu vreau sa comentez afirmatiile astea, pentru ca domnul Copos abereaza. Delegarile se fac la Ionut Lupescu si nu de la Cluj, si nu cred eu ca Lupescu accepta sa îl sune cineva sa îi spuna ce arbitri sa puna. Oricum, eu nu l-am sunat niciodata pe Lupescu”, a declarat Muresan, în timp ce Lupescu l-a contrat pe finantatorul din Giulesti: „Copos vine cu acuzatii comuniste si fara niciun temei. Poate lui Copos îi placeau mai mult delegarile când arbitrii aveau magazine Ana. Oricum, ma lasa rece ce spune Copos”, a spus directorul general al FRF.



Lupescu a si explicat care au fost motivele pentru care a ales brigada condusa de Tiberiu Lajos. „La meciul dintre Rapid si CFR nu a gresit Lajos, ci au gresit asistentii care au fost suspendati pentru asta. Lajos este unul dintre cei mai buni si constanti arbitri în acest sezon si nici ceilalti din brigada nu au creat probleme pâna acum. Faptul ca asistentul si observatorul sunt din Cluj mi se pare irelevant. Nu pot sa-i mut eu pe toti arbitrii la Sibiu, unde nu e echipa de Liga I, ca sa fie bine pentru toata lumea”, a spus Lupescu, care a adaugat ca aceasta presiune pusa pe arbitri înainte de meciuri este boala fotbalului românesc, strategie practicata de o parte dintre conducatori, printre care si cei ai Rapidului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version