„Anul 2007 este un an istoric pentru ca acum au demarat marile proiecte”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a prezentat joi, în cadrul conferintei de presa bilantul realizarilor din anul 2007. Potrivit sefului administratiei locale sucevene obiectivele au fost îndeplinite în proportie de 90 la suta. „Bilantul pe acest an îl consider unul pozitiv. Anul 2007 este un an istoric pentru ca acum au demarat marile proiecte, este o a doua modernizare a orasului” a declarat primarul Sucevei.

Printre realizarile mentionate de Ion Lungu se numara reabilitarea retelelor de apa potabila, de canalizare, si a statiei de tratare- epurare precum si extinderea retelelor de apa si canalizare în Burdujeni-sat si Itcani, renovarea bazinului de înot acoperit de la Scoala nr. 3 Suceava, modernizarea salilor de sport de la Colegiile Nationale „Petru Rares” si „Mihai Eminescu”, realizarea unor lucrari si reparatii curente la o serie de unitati scolare, finantarea unor activitati sportive, modernizarea Patinoarului artificial.

Tot la capitolul realizari primarul Ion Lungu a trecut licitatia pentru Ruta ocolitoare a municipiului Suceava pe traseul E 85- Moara- Mihoveni- Patrauti- E 85- Siret, care va prelua si traficul de pe DN 576 dinspre Vatra Dornei, lucrari care vor demara în 2008.

Printre proiectele demarate si nominalizate de edilul municipiului Suceava este Complexul de Afaceri ce va fi construit pe locul actualului stadion, Complexul sportiv ce va fi realizat la intrare în municipiul Suceava dinspre Falticeni, Reabilitarea iluminatului public în municipiul.   


Intră acum și în grupul de