Doua accidente rutiere din cauza vitezei si a carosabilului acoperit cu zapada


Intră acum și în grupul de

Viteza neadaptata la carosabilul acoperit cu zapada, a dus miercuri la producerea a doua accidente rutiere. Potrivit IPJ Suceava, în interiorul comunei Stulpicani pe DJ 177 B, S. Vasile de 32 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din luna noiembrie 2007, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda Fabia, nu a adaptat viteza pe un carosabil acoperit cu zapada, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a izbit de un stâlp de la reteaua electrica. În urma coliziunii a rezultat avarierea  autoturismului. Soferul purta centura de siguranta si a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Al doilea accident a avut loc, în afara localitatii Zvoristea pe DN 29A, unde S. Constantin, de 37 ani din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din 2002, în timp ce conducea autoturismul marca Renault, datorita faptului ca nu a adaptat viteza pe un carosabil acoperit cu zapada, a derapat si intrat pe contrasens în coliziune frontala cu autoturismul Dacia Logan condus regulamentar din sens opus de S. Cosmin, de 20 ani, din municipiul Dorohoi, judetul Botosani. În urma coliziunii a rezultat ranirea grava a lui S. Constantin.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,64 mg/l pentru S. Constantin si negativ pentru S. Cosmin, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de