IJJ Suceava a adoptat măsuri de ordine publică pentru perioada desfăşurării manifestărilor din cadrul Zilele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Jandarmii suceveni vor asigura, alături de poliţişti, lucrători ai ISU Suceava şi poliţişti locali, măsurile de ordine publică la evenimentele cultural-artistice din programul Zilele Sucevei, dar şi la manifestările religioase de Sânzâiene.jandarmi

Potrivit unui comunicat de presă al IJJ Suceava, în perioada 23 – 26 iunie 2016, 60 de jandarmi alături de poliţişti, lucrători ISU şi poliţişti locali vor asigura, zilnic, măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor în zonele în care se desfăşoară evenimentele cultural-artistice incluse în programul „Zilele Sucevei”.

Totodată, în intervalul 23-24 iunie a.c, vor fi asigurate măsurile de ordine în vederea desfăşurării în bune condiţii a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava.

În ziua de 24 iunie, 115 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, poliţişti, lucrători ISU şi poliţişti locali vor acţiona în zona Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, precum şi pe traseul procesiunii religioase, ce se va desfăşura în zona centrală a municipiului.

“Jandarmeria recomandă participanţilor la manifestări să respecte regulile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor, să acorde o atenţie sporită la modul de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112. De asemenea, solicităm persoanelor care intenţionează să ia parte la manifestările religioase să manifeste calm, înţelegere şi să respecte regulile stabilite pentru accesul la baldachinul situat în incinta mănăstirii”, se precizează în comunicatul de presă al IJJ Suceava.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de