Rugbi. Divizia Nationala : Rugbistii lui Vlad au debutat cu dreptul in Play-out


Intră acum și în grupul de

CFR Brasov – CSM Bucovina Suceava  18 – 20

În primul meci din Play-out, disputat joi, în deplasare, echipa locala de rugbi, CSM Bucovina Suceava a învins cu 20-18 pe CFR Brasov. Partida a fost extrem de echilibrata si gazdele au fost foarte aproape de o victorie, conducând pe tabela pâna în ultimele 5 minute ale întâlnirii.

La pauza scorul a fost egal, 10-10, dupa care a urmat o parte secunda plina de evenimente. Primii au marcat elevii lui Constantin Vlad, un eseu de penalizare care i-a distantat la 17-10. Brasovenii au fortat însa si au reusit sa revina în joc, întorcând scorul la 18-17 pentru ei. Cu  5 minute înainte de finalul  meciului arbitrii au dictat o lovitura de penalitate pentru Bucovina Suceava si Conache a marcat si a dus scorul la  20-18 în favoarea formatiei sale. Exact pe final de joc au primit o lovitura de penalizare la 15 metri, pe care însa au decis sa o joace la mâna, si au ratat sansa celor 3 puncte. Scor final 20-18 pentru CSM Bucovina Suceava, victorie fara bonus si cu un punct bonus defensiv la gazde.

Rugbistii suceveni au acumulat 4 puncte în clasament si au un final de an linistit, asteptând acum banchetul care va avea loc pe 27 decembrie. 


Intră acum și în grupul de