Volei. Divizia A2-Est : CSMU LPS Suceava a terminat prima faza a campionatului pe locul 3!


Intră acum și în grupul de

MCV Târgoviste – CSMU LPS Suceava  1 – 3 (25-21, 21-25, 19-25, 16-25)

În ultima etapa a primei faze a campionatului Diviziei A2-Est, echipa locala de volei, CSMU LPS Suceava, a câstigat în patru seturi, scor 3-1, în deplasarea de la Târgoviste.

Meciul a fost unul foarte echilibrat, dovada rezultatul strâns din fiecare set, fapt confirmat si de antrenorul Victor Pancu. „Formatia din Târgoviste a folosit câtiva jucatori noi, foarte valorosi si am avut destule probleme. Ma bucur ca în cele din urma am reusit sa ne impunem desi jocul s-a disputat în conditii improprii. Am evoluat de la ora 18, într-o sala de sport neiluminata” a declarat tehnicianul sucevean.

În  partida cu MCV Târgoviste în formatia lui Victor Pancu eu avoluat: Sasu, Orasanu, Petrariu, Giurca, Ursache, Chitic. Au mai jucat: B. Mihai, St. Rusu, Ilas si Cucuruzeac.  

Sanse destul de mici în faza a II-a

În urma acestei victorii, CSMU LPS Suceava a terminat faza I  a campionatului pe locul 3 al clasamentului, obtinând astfel dreptul de a participa în faza a II-a a competitiei, care va începe în luna ianuarie. “ În ciuda conditiilor pe care le-am avut în acest an, sala de sport neîncalzita, bani putini, consider ca ne-am facut datoria si am reusit sa ne calificam în faza a II-a. Acolo sunt convins ca nu avem sanse prea mari. Echipele din Bacau si Galati sunt principalele favorite la calificarea pentru barajul de promovare” a precizat Victor Pancu. 


Intră acum și în grupul de