Biroul Permanent Judetean al PDL a fost constituit


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur, a anuntat ca s-a finalizat actiunea de constituire a Biroului Permanent Judetean al organizatiei, precizând si numarul de membrii ai PDL Suceava, respect 14.300. În urma cu doua saptamâni presedinte al PD-L Suceava a fost desemnat senatorul Gheorghe Flutur. Acesta a precizat ca Biroul Judetean de Conducere al PD-L Suceava are lotul complet, dupa ce în acest organism au fost cooptate noi persoane, pentru care deocamdata nu s-au stabilit functiile pe care le vor ocupa si nici atributiile.

Biroul Judetean este format din 29 de persoane, 16 de la PLD si 13 de la PD. Între nou venitii în forul de conducere se afla deputatii Aurel Olarean si Romica Andreica, senatorul Constantin Gheorghe, vicepresedintele Consiliului Judetean, Eugen Uricec, expertul guvernamental Daniel Cadariu, fostul prefect Vasile Ilie, seful Inspectoratului Scolar, Petru Carcalete, primarul comunei Scheia, Vasile Andriciuc, precum si consilierii locali Cristina Iordachel, Niculai Barba si Viorel Seredenciuc.  

Prim-vicepresedinti sunt avocatul Radu Ursu si deputatul Dumitru Pardau, secretar general este Marius Vatavu, iar secretar general adjunct Ioan Balan.

Gheorghe Flutur a declarat ca pâna pe 14 ianuarie urmeaza sa fie desemnate birourile de conducere ale organizatiilor municipale si orasenesti ale partidului, iar pâna pe 1 februarie, ale celor din mediul rural. 


Intră acum și în grupul de