PDL Suceava vrea sa se judece ca sa cumpere spatiul proprietate a PSD unde a stat in chirie PD


Intră acum și în grupul de

Prim vicepresedintele PDL Suceava, avocatul Radu Ursu, a anuntat, vineri, într-o conferinta de presa ca a depus, joi, la Judecatoria Suceava actiunea prin care cheama în judecata statul român prin DGFP Suceava, Consiliul Local si Municipiul Suceava, reprezentate prin primar.

PDL Suceava solicita instantei, ca prin hotarârea pe care o va pronunta sa oblige municipalitatea suceveana sa vânda catre PDL spatiul în care a functionat PD Suceava, spatiu cumparat în urma cu patru ani de PSD Suceava.

Radu Ursu considera ca PDL este succesorul legal al PD si ca din anul 2001 au fost si sunt chiriasi ai acestui spatiu si ca în baza Legii 90/2003 privind vânzarea spatiilor destinate partidelor a formulat o cerere catre Consiliul Local Suceava de a vinde acest spatiu, solicitare care nu a fost solutionata pâna în prezent.

PSD Suceava a cumparat, în urma cu patru ani, spatiul care fusese atribuit de Primarie organizatiei si în care functiona si organizatia PD, astfel încât PD a ajuns sa fie chirias al PSD. Acest partid a trimis o nota organizatiei PDL sa evacueze, pâna la 1 ianuarie 2008.

PDL Suceava si-a organizat un sediu într-un fost magazin de mochete din Suceava, dar a pastrat si sediile în care au functionat organizatiile PD si PLD. 


Intră acum și în grupul de