Parlamentarii PDL au votat impotriva propriilor amendamente la buget


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capra membru al Comisiei de buget finante, a spus într-o conferinta de presa ca parlamentarii PDL nu înteleg sa faca opozitie decât prin a vota împotriva astfel acestia au votat împotriva propriilor amendamente sau chiar împotriva titlului legii.

Acesta a spus ca parlamentarii PDL au facut mai multe amendamente, dar ca nu le-au sustinut nici în comisie si nici în plen. Ca exemplu a fost dat cazul deputatului PDL de Suceava, Aurel Olarean, care a avut câstig de cauza cu un amendament prin care s-a alocat suma de 300.000 de lei pentru studiul de fezabilitate al soselei de centura a municipiului Radauti, amendament care a fost aprobat, dar la care parlamentarii PDL au votat împotriva.

Mihai Sandu Capra a mai mentionat ca parlamentarii suceveni PNL si PSD au sustinut suplimentarea sumei alocate judetului Suceava pentru echilibrarea bugetelor locale cu 26 de milioane de lei si au mai fost aprobate suplimentari de sume pentru lucrari de întretinere a 85 de biserici si manastiri din judet. 


Intră acum și în grupul de