Profesoara Manuela Elena David de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava este noul director al Casei Corpului Didactic Suceava


Intră acum și în grupul de

Profesoara Manuela Elena David,de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava este, de miercuri, noul director al Casei Corpului Didactic Suceava, până la organizarea de către MENCŞ a unui nou concurs pentru ocuparea acestei funcţii.ISJ suceava

Potrivit Ordinului MENCŞ Nr. 4286 / 22.06.2016, funcţia de director al CCD Suceava va fi ocupată, din data de 22 iunie 2016, prin detaşare în interesul învăţământului, de profesoara David Elena Manuela, până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2015 / 2016, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Manuela Elena David este profesor de matematică la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava din anul 1989 şi a ocupat în perioada 2007-2013 funcţia de inspector şcolar pentru minorităţi naţionale.

Profesoara Manuela David a confirmat, joi, pentru NewsBucovina că intenţionează participe la concursul ce va fi organizat de MENCŞ pentru ocuparea funcţiei de director al CCD Suceava.

De precizat este că funcţia de director al CCD Suceava a fost ocupată din anul 2012 şi până la această numire de profesorul Constantin Mărgineanu.

Reamintim că la ultimul concurs organizat, recent, de MENCŞ pentru ocuparea funcţiei vacante de director al CCD Suceava s-au prezentat doi profesori metodişti ai CCD Suceava, Traian Duminică şi Georgeta Colibaba, dar care nu au promovat examenul, neîntrunind punctajul minim la testul grilă.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de